• Ελληνικά
  • English
  • Français
  • Italiano

Παραλίες - Stone Villas Lefkada

…πάμε για βουτιές…

Οι παραλίες της Λευκάδας είναι εξαιρετικής ομορφιάς και απλώνονται κατά μήκος ολόκληρης της δυτικής ακτής του νησιού με λευκή άμμο, βότσαλα και μοναδικά νερά σαν πισίνα.

Σε απόσταση 7 χλμ. από την τοποθεσία που βρίσκονται οι βίλες θα συναντήσετε την παραλία Αμμούσα, μια μικρή πανέμορφη παραλία γεμάτη βότσαλα  και καθαρά γαλανά νερά.

Επίσης η παραλία Κάθισμα σας προσφέρει όμορφες στιγμές διασκέδασης.

Οι απόμερες παραλίες στο Καλαμίτσι και στο Μύλο του Αγ. Νικήτα σας προσφέρουν ησυχία και απομόνωση σε συνδυασμό με την απαράμιλλη, εξωτική ομορφιά τους.

Συνεχίζοντας 30 λεπτα οδηγώντας στη δυτική ακτογραμμή θα συναντήσετε δυο από τις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου, Εγκρεμνοί και Πόρτο Κατσίκι.

Άλλες παραλίες είναι: στο Πόρο  ο Μικρός Γιαλός, Αγιοφίλλι, Αφτέλι, Βασιλική.

Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο για νησί είναι και ο Καταρράκτης Δημοσάρη στη Λευκάδα, κοντά στο το Νυδρί.
Είναι ένα από τα πιο αξιόλογα και εντυπωσιακά αξιοθέατα φυσικής ομορφιάς στο νησί και στην Ελλάδα.
Ο Καταρράκτης Δημοσάρη βρίσκεται είκοσι χιλιόμετρα νότια της πόλης της Λευκάδας. Για να φθάσετε εκεί περνώντας από το Νυδρί, ακολουθείτε τις πινακίδες και μέσα σε δέκα λεπτά φθάνετε στους πρώτους καταρράκτες. Ύστερα για να φθάσετε στον προορισμό σας ακολουθείτε μια εικοσάλεπτη πεζοπορία μέσα στην άγρια φύση. Αξίζει πραγματικά τον κόπο και είναι μια περιπετειώδης και ενδιαφέρουσα διαδρομή προς τον Καταρράκτη του Δημοσάρη.