• Ελληνικά
  • English
  • Français
  • Italiano
3
3
3
3
3
3
3
3

Καλώς ήρθατε στο συγκρότημα Stone Villas-lefkada

Το συγκρότημα Stone Villas αποτελείται από τέσσερις πετρόκτιστες βίλες, χτισμένες μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο.
Οι βίλες βρίσκονται μέσα σε έναν ήσυχο ελαιώνα και σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.
Αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την ξεκούραση, την ηρεμία αλλά και την πολυτέλεια μέσα από την γνήσια παραδοσιακή φιλοξενία.
Το νεόδμητο συγκρότημα βρίσκεται στο 25 χλμ. του οδικού άξονα Λευκάδας – Βασιλικής, με πολύ εύκολη πρόσβαση προς το νότιο τμήμα του νησιού και μόλις 2,5 χλμ. από το φυσικό λιμάνι «Σύβοτα».
Η κάθε βίλα είναι αυτόνομη μεζονέτα και διαθέτει ιδιωτική πισίνα, καταπράσινο κήπο με λουλούδια, γκαζόν, ΒΒQ, καθώς και άνετο ιδιωτικό παρκινγκ.
Εσωτερικά, η κάθε βίλα είναι διακοσμημένη με ξεχωριστό γούστο και μεράκι, συνδυάζοντας είτε την παραδοσιακή, είτε την μοντέρνα διακόσμηση με σύγχρονο εξοπλισμό, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες διακοπών.
Οι βίλες βρίσκονται πολύ κοντά στο χωριό Μαραντοχώρι, με υποδομές, όπως super market, παραδοσιακά καφενεία, ταβέρνες και φούρνο καθώς επίσης και στις παραλίες του χωριού Αμμούσα (7 χλμ.) και Αφτέλι (5 χλμ.). Η προνομιακή θέση τους, δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο για Βασιλική και Νυδρί και τρία λεπτά για Σύβοτα, τις κάνει ενδιαφέρουσες προς ενοικίαση.
Το νησί, αλλά και η οικογένεια της επιχείρησης, θα σας καλωσορίσει γεμάτη ζεστασιά και φιλοξενία και θα περιμένει να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Στόχος μας είναι ο σεβασμός στον επισκέπτη, μακριά από τον απρόσωπο μαζικό τουρισμό. Επιλέξτε τη βίλα που σας ταιριάζει περισσότερο και ……Καλή Διαμονή!!!