• Ελληνικά
  • English
  • Français
  • Italiano

Δραστηριότητες - Stone Villas Lefkada

…τι μπορείτε να κάνετε…

Το νησί προσφέρει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες ώστε ο χρόνος των διακοπών σας να κυλήσει δημιουργικά όμορφα και έχοντας αποκομίσει μοναδικές εμπειρίες, όπως πεζοπορία, ποδήλατο βουνού, ιππασία μέσα στη Λευκαδίτικη φύση.
Γι’αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια και θέλουν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη υπάρχει η παραλία του Αϊ- Γιάννη, ή η παραλία της Πόντης στη Βασιλική, όπου οι αέρηδες ευνοούν το wind surfing ή το kite serf.
Επίσης μπορείτε να απολαύσετε τα καταγάλανα νερά της παραλίας Kάθισμα από ψηλά κάνοντας αλεξίπτωτο πλαγιάς, από το χωριό Εξάνθεια.
Το νησί διαθέτει ακόμα σύγχρονη μαρίνα όπου μπορεί κανείς να ενοικιάσει Ιστιοπλοϊκό σκάφος και να γυρίσει τα πανέμορφα νησάκια γύρω από αυτό καθώς το μέρος είναι ιδανικός τόπος καταδύσεων με ασφαλείς βυθούς γι’αυτούς που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν και το υγρό στοιχείο του νησιού.
Στο Νυδρί επίσης όπως και στα Σύβοτα υπάρχουν σχολές κατάδυσης με εκπαιδευτικούς γι’αυτούς που ενδιαφέρονται.
Επίσης από το λιμάνι Σύβοτα μπορεί κανείς να ενοικιάσει Ιστιοπλοϊκό σκάφος  και να γυρίσει το νησί.
Τέλος υπάρχει ημερήσια εκδρομή από το Νυδρί ή τη Βασιλική όπου με πλοίο μπορείς να περιηγηθείς στα νησιά Σκορπιός του Ωνάση, Καστός, Κάλαμος, Μεγανήσι με την θαλάσσια σπηλιά του Παπανικολή, να χαλαρώσεις, να απολαύσεις όμορφα τοπία και θάλασσες, κάνοντας μια βουτιά στα καθαρά κρυστάλλινα νερά του νησιού.